Visszahívás kérése
Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben szeretne részletes tájékoztatást kérni az ingatlanról, esetleg szeretné megtekinteni, kérjük, adja meg nevét, telefonszámát és email címét, hogy kollégáink megkeressék a részletekkel. Tisztelettel, Recovery Zrt.

Üzlethelyiség (2040 Budaörs, Károly Király u. 85.)
2040 Budaörs, Károly Király u. 85.

Ár
296 800 000 Ft + ÁFA

Telekméret
1 074 m2

Helyrajzi szám
455

Leírás

Az eladásra kínált ingatlan Budaörs központjának közelében, a település egyik főútján, található, a Károly király utca és Csata utca sarkán. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Az ingatlan közel esik az M1/M7 autópálya mindkét irányú lejárójához, ill. bejárataihoz. Az áruház 3 szintes (Fsz.+1 Em.+Ttér), jó műszaki állapotban van, a földszinten a Károly király utca felé nyíló nagy üvegportálokkal rendelkezik. Bejárata az épület hangsúlyos, toronyszerűen kialakított részén, a Károly király utca és Csata utca sarkán található. Az épület hátsó oldalán szekcionált kapuk teszik lehetővé az áruszállítást. Az épület mögött saját, kiépített parkolóval rendelkezik.

 

Recovery Zrt tájékoztatja az érdeklődőket, hogy nem rendelkezik az ingatlan birtokával. Ennek megfelelően a Vevő kockázati érdekkörébe tartozik az ingatlan birtokba vétele.  Vevő az Ingatlan birtokbaadását nem jogosult követelni az Eladótól és az Ingatlan birtokbaadásával kapcsolatban nem jogosult semmilyen igénnyel fellépni az Eladóval szemben, az Ingatlan birtokbavételét Vevő köteles saját veszélyére és költségére elvégezni.

Kapcsolat

Bodnár Richárd
Ingatlangazdálkodási Manager
Iroda: +36 1 423 1891
Mobil: +36 30 827 9041
E-mail 1: bodnar.richard@cib.hu
E-mail 2: ajanlatok2@cib.hu