Visszahívás kérése
Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben szeretne részletes tájékoztatást kérni az ingatlanról, esetleg szeretné megtekinteni, kérjük, adja meg nevét, telefonszámát és email címét, hogy kollégáink megkeressék a részletekkel. Tisztelettel, Recovery Zrt.

Lakóingatlan (2626 Nagymaros, Rigóhegyi utca 3.)
2626 Nagymaros, Rigóhegyi utca 3.

Ár
18 655 000 Ft

Telekméret
799 m2

Helyrajzi szám
158/1

Leírás

Az eladásra kínált ingatlan közel a szlovák határhoz, mintegy 13 km-re található Nagymaroson, a Rigóhegyi utcában. Nagymaros vasúton a Bp.-Vác-Szob vasútvonalon, ill. a 12-es főúton, valamint vízi közlekedéssel érhető el. Környezete természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt bővelkedik.

Az ingatlan az Aranyos utca és a Rigóhegyi utca sarkán helyezkedik el. A telek 799 nm-es, melyen két épület található, mindkettő az 1950-es években épült. Az első épület 86 nm-es, pinceszint+földszint tagolású lakóház. A fűtést lakásközponti kazán, cserépkályha, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja. Az ingatlan részleges felújítást igényel. Összkomfortos, minden közmű elérhető.

A második épület 26 nm-es, földszinti lakóház. A fűtést cserépkályha, a melegvizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan részleges felújítást igényel. Összkomfortos, minden közmű elérhető.

Ezen kívül egy 20 nm-es garázs is tartozik az ingatlanhoz. Övezeti besorolása Lf-2/EV.

Az ingatlan autóval és vasúttal is megközelíthető, a vasútállomás megállója kb. 400 m-re található.

 

Recovery Zrt tájékoztatja az érdeklődőket, hogy nem rendelkezik az ingatlan birtokával. Ennek megfelelően a Vevő kockázati érdekkörébe tartozik az ingatlan birtokba vétele.  Vevő az Ingatlan birtokbaadását nem jogosult követelni az Eladótól és az Ingatlan birtokbaadásával kapcsolatban nem jogosult semmilyen igénnyel fellépni az Eladóval szemben,  az Ingatlan birtokbavételét Vevő köteles saját veszélyére és költségére elvégezni.

Kapcsolat

Ilku György
Ingatlangazdálkodási Manager
Mobil: +36 30 621 95 88
E-mail 1: ilku.gyorgy@cib.hu
E-mail 2: ajanlatok2@cib.hu