Visszahívás kérése
Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben szeretne részletes tájékoztatást kérni az ingatlanról, esetleg szeretné megtekinteni, kérjük, adja meg nevét, telefonszámát és email címét, hogy kollégáink megkeressék a részletekkel. Tisztelettel, Recovery Zrt.

Lakás (8600 Siófok, Batthyány Lajos u. 2/b fszt. 1.)
8600 Siófok, Batthyány Lajos u. 2/b fszt. 1.

Ár
34 800 000 Ft

Telekméret
81 m2

Helyrajzi szám
6640/1/A/1

Leírás

A lakást magába foglaló társasház tégla építési móddal épült, földszint + 2 emelet+ manzárd beépítéses. Az eladásra kínált lakás a földszinten található, É-Ny-i tájolású, közvetlenül az udvarról megközelíthető, önálló bejáratról. A lakás összkomfortos, fűtése,- és melegvíz-ellátása egyedi méréssel, központi CIRKÓ gázkazánról kiépített. Összesen 81 nm területű, 2 egész és egy fél szobás elrendezésű az ingatlan.

 

 

Recovery Zrt tájékoztatja az érdeklődőket, hogy nem rendelkezik az ingatlan birtokával. Ennek megfelelően a Vevő kockázati érdekkörébe tartozik az ingatlan birtokba vétele.  Vevő az Ingatlan birtokbaadását nem jogosult követelni az Eladótól és az Ingatlan birtokbaadásával kapcsolatban nem jogosult semmilyen igénnyel fellépni az Eladóval szemben,  az Ingatlan birtokbavételét Vevő köteles saját veszélyére és költségére elvégezni.

Kapcsolat

Mangult Attila
Ingatlangazdálkodási Manager
Iroda: +36 1 802 3596
Mobil: +36 30 632 2345
E-mail1: mangult.attila@cib.hu
E-mail2: ajanlatok_lako@cib.hu