Visszahívás kérése
Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben szeretne részletes tájékoztatást kérni az ingatlanról, esetleg szeretné megtekinteni, kérjük, adja meg nevét, telefonszámát és email címét, hogy kollégáink megkeressék a részletekkel. Tisztelettel, Recovery Zrt.

Belvárosi üzlethelyiség (Szeged, Szent Mihály utca 9. - 2819/A/1)
6721 Szeged, Szent Mihály 9.

Ár
34 904 800 Ft + ÁFA

Telekméret
152 m2

Helyrajzi szám
2819/A/1

Energiatanúsítvány
Legalább B

Bevételtermelő
Nem

Épület mérete
152 m2

Funkció
Üzlethelyiség

Kiemelt befektetési érvek

  • Központi elhelyezkedés
  • Jó megközelythetőség
  • Kiváló láthatóság

Leírás

Az eladásra kínált ingatlan egy társasház utca-szinten elhelyezkedő alagsorában található üzlethelyiség Szeged belvárosában a Tisza Lajos körúttól 200m-re a Szent Mihály tér sarkán. A társasház maga  egy szecessziós stílusban épült és felújított lakóingatlan, mely a földszinten / szuterén szinten üzlethelyiségekkel rendelkezik, míg az emeleten lakások találhatóak. A házban összesen 3 db üzlethelyiség valamint 10 db lakás található. Az épület 2007-ben teljeskörű műemléki felújításon esett át.

Az eladásra kínált üzlethelyiség alapterülete 151,76 nm. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően az épület mindkét homlokzata felől kiváló láthatóságot biztosító üzlethelyiség bejárata pont a sarkon található. Az ingatlanban egy nagy ügyféltér és további hét helyiség található. Ez utóbbiak szociális, iroda és raktárhelyiségek.Közös költség összege: kb. 17 000 Ft/hó

Kapcsolat

Kovács Balázs
Ingatlangazdálkodási Manager
Irodai telefon: +36 1 423 2922  
E-mail: kovacs.balazs.1@cib.hu