Visszahívás kérése
Tisztelt Ügyfelünk!

Kérjük, adja meg az Ön által keresett ingatlan részleteit, valamint elérhetőségeit, hogy kollégáink tájékoztathassák, amennyiben szerepel a portfolióinkban az Ön érdeklődésének megfelelő ingatlan. Tisztelettel, Recovery Zrt.

Tavaszi Ingatlancsomag értékesítési akció

Szeretné kiaknázni a növekvő ingatlanpiacban rejlő potenciált? Új befektetési lehetőséget keres, vagy bővítené ingatlanportfolióját? Válassza ki az Ön céljaihoz legjobban illő ingatlancsomagot, és valósítsa meg befektetési terveit!

 

A tavaszi ingatlancsomag értékesítési akciónk keretében számos lakó- és kereskedelmi- ingatlancsomagot kínálunk limitált ideig.

 

Az akció páratlan lehetőséget biztosít arra, hogy kedvező áron vásároljon ingatlancsomagokat, melyeket később akár egyenként is tovább értékesíthet, így profitálva befektetéséből.

 

Az ingatlancsomagokat irányár nélkül hirdetjük, így minden beérkező ajánlat elbírálásra kerül.

 

 

Miért vásároljon Recovery ingatlancsomagokat?

 

  • Csomagban kedvezőbbek az ingatlanárak*

  • Alacsony befektetéssel is elérhetőek az ingatlanportfóliók

  • Az ingatlancsomagok kisméretűek, ezért könnyen kezelhetőek

  • Az ingatlanok számtalan befektetési célra alkalmasak

 

 

Az ingatlancsomag értékesítési akcióinkban havonta új ingatlancsomagokat kínálunk 2017. március 1-től 2017. június 30-ig. Ne habozzon, az egyes ingatlancsomagokra vonatkozó akció csak 30 napig érvényes!

 

 

Amennyiben tavaszi ingatlancsomag akciónk felkeltette érdeklődését, keresse kollégáinkat a 06 1 423 1300 központi telefonszámon, vagy írjon email-t az ingatlanertekesites@cib.hu email címre. Azokra az ingatlanokra, melyek a következő hónapokban lesznek elérhetőek, kérhet értesítést, ha a térképen elhelyezett, jelenleg szürke színnel jelölt ingatlancsomag ikonra kattint.

 

 

 

*az eredeti árhoz képest 

Ajánlattételi folyamat

 

  • A teljes marketing kampány 2017. március 1-jén kezdődik, és 4 hónapig tart.
  • Az egyes ingatlancsomagokra vonatkozó akció csak 30 napig érvényes (az adott hónap első napjától az utolsó napjáig). ez idő alatt teheti meg ajánlatát az elérhető ingatlancsomagokra.
  • Az értékesítés ideje alatt bárki kérhet tájékoztatást és szervezhet helyszíni szemlét az akcióban szereplő ingatlanokra vonatkozóan (dedikált értékesítési manager tartozik az egyes ingatlancsomagokhoz)
  • Minden ajánlat elbírálásra kerül, de határidőre kell benyújtani (az adott ingatlancsomag utolsó értékesítési napjáig) írásban, postai úton Tóthné Fogarassy Beatrixnek 'SK' címezve – CIB Bank székház, 1027 Budapest, Petrezselyem u. 2-8.